Care e treaba cu hashtag-ul?

3 februarie 2015 | 10 Comentarii

(null)
Pana m-am prins eu care e treaba cu hashtag-ul pe Instagram a durat mult si bine. Cu toate astea, nicio postare fara #adelapopescu, niciuna din concert fara #djproject, niciuna cu mine si Radu fara #noidoi. Atat m-am priceput. 🙂 Nici acum nu cred ca sunt sigura ca am inteles exact cum functioneaza mecanismul si de ce e important sa folosesti tone de hashtag-uri sub postari gen: me, love, ilovemylife, ilovemywork, beautiful, healthy, etc. Inteleg ca toate postarile se organizeaza pe sertare in functie de ce ai tastat, si ca toate postarile inscrise sub un anumit hashtag intra intr-o maaare baza de date.Si ca e mai degraba ca un motor de cautare. Bun. Asta am inteles. Dar cand tu scrii #love, care este extrem de folosit, tot n-ai facut nimic. Pentru ca iti cauti identitatea in milioane de poze ba din China, Bangladesh, Bulgaria, Anglia. Deci, la ce ma ajuta? Voi stiti? Poate ma edificati si pe mine. Ca atunci cand tastezi un hashtag personal, e clar. Uite, de exemplu, aseara am dat la search #8Forward si mi-au aparut toate postarile la care se folosise acest hashtag. Pai, cat brambuream eu altfel prin online sa gasesc toata arhiva asta?

Ia ca va arat si voua cateva, daca tot le-am gasit. Am facut screenshot, cum altfel? :))))

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Comentarii

 1. TeoFulga , 3 februarie 2015 at 12:02 PM

  Sincera sa fiu,am luat ca atare ”moda hastag” si langa pozele de pe facebook am pus sentimente,stari sau cuvinte cheie cu # de rigoare.:))))) Nici eu nu intelegeam initial ce e cu aceasta ”moda”…dar acum aproape toata lumea foloseste hastagul la postari de pe facebook sau de pe instagram.:) Sa stii ca si pe facebook gasesti hastagul #8PT sau #8PTbyAdelaPopescu.

 1. Georgiana Camelia , 3 februarie 2015 at 12:07 PM

  Interesanta faza cu hastag-urile, si pt mine foarte greu de inteles :)). Tocmai de asta, le folosesc foarte rar :D. Ma intreb ce o sa mai apara nou acum 😀

 1. ELA , 3 februarie 2015 at 12:25 PM

  :))) Ma gandeam ca sunt singura in ceata la acest capitol.Sa vezi ce distractiv cand la concursuri se cere hashtag :))) Zici ca sunt bunica mea fara ochelari 🙂
  Ce-mi place outfit-ul cu blanita,pantalonii cu paiete si tricoul !!!!!

 1. admin (author) , 5 februarie 2015 at 10:14 AM

  Te pup si-ti multumesc!

 1. Sonia Diugan , 3 februarie 2015 at 12:50 PM

  Ce zici ca rostul nu prea îl văd nici eu, dar cu toate acestea sunt înnebunită de insta și de felul cum e conceput, așa ca am luat ca atare, am considerat ca e la pachet cu aplicația, așa ca folosesc și eu diferite idei la pozele mele, pentru ca postez foarte des..așa zisul hashtag. :))
  Foarte interesant. Cred ca se încadrează în categoria exista dar la ce ne folosește:))

 1. Astefanei Patricia , 3 februarie 2015 at 3:33 PM

  Cred ca ideea asta am luat-o unii de la altii si a devenit o obisnuinta. Mai intai pe insta,apoi si pe fb. :))) Nu postez atat de des pe insta, dar in schimb intru din 10 in 10 minute sa vad noutatile, pot spune ca asta chiar a devenit o obsesie… In schimb pe fb, mai ales cand duc lipsa de descrieri pentru pozele ce vreau sa le pun pe pagina, faimosul hastag e privilegiat.:)))
  PS: Ce mi-a atras atentia in mod special, nu stiu cum ai facut, cum n-ai facut, dar in ultimul screenshot mi se vede comentariul…culmea, am folosit hastag!:)))

 1. admin (author) , 5 februarie 2015 at 10:13 AM

  🙂

 1. Valeria , 3 februarie 2015 at 4:24 PM

  Singura nustiu

 1. afdadff gadfg , 5 octombrie 2016 at 11:51 PM

  ce pantofi urati de prost are tipul si Adela cu pantalonii aia rupti gen traopezi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) de la second hand le-ati luat?:))))))

 1. parere , 19 august 2017 at 9:24 AM

  hash-tag-urile pe care le folositi permit firmelor amintite sa va profileze, sa va indexeze si pratic sa aveti din ce in ce mai putina intimitate. felicitari idiotilor!

Leave a Comment