Despre dimineti perfecte şi micul meu univers de femeie II

19 martie 2014 | 3 Comentarii

Vă spuneam zilele trecute că îmi plac diminețile. Că încerc să fac să fie frumos. Că am așa, un mic univers al meu, de care mă bucur zilnic. Și, ca orice femeie, am și o mică rutină de înfrumusețare. Știți voi, rutina aceea pe care o avem fiecare dintre noi, imediat după cafea. La urma urmei n-am mai fi noi fără tabieturile acelea de dimineață.

Dușul revigorant și crema răcoritoare. Șamponul cu miros discret. Poate puțin make-up. Și încă ceva. Ceva delicat. Ceva care să mă facă să mă simt în siguranță. Care să îmi dea senzația de proaspăt. Nu știu voi, dar eu una mă gândesc la deodorant ca unul dintre produsele de bază din îngrijirea zilnică.

Pentru că, în mod cert, dacă de cremă sau parfum ne putem lipsi într-o zi, la deodorant nu putem renunța. Și atunci fac în așa fel încât să aleg ce e mai bun. Am tot căutat ceva care să fie în ton cu mine. Să fie discret, delicat, feminin. Și, desigur, să aibă grijă de mine.

Așa am aflat de noul Deo Powder Touch de la Nivea. E genul ăla de produs care pare făcut pentru tine. Și cu care, la drept vorbind, ai o relație intimă. Care știe să se ascundă. Și să fie delicat. Care mă ajută să mă simt proaspătă.

Spun asta pentru că nu e genul de deodorant obişnuit. Are o formulă anti-perspirantă delicată şi eficientă, care conţine pudră de caolin. Adică o argilă naturală foarte fină, de culoare albă, cu proprietăţi absorbante şi emoliente. Adică piele protejată şi îngrijită.

De obicei păstrez momentul acesta doar pentru mine. Mi se pare intim şi destul de greu de împărţit cu altcineva. Aşa că îl păstrez doar pentru mine. Şi mi se pare frumos şi feminin. La fel ca micul meu univers.

Comentarii

 1. Astefanei Patricia , 19 martie 2014 at 5:13 PM

  Acel univers de femeie care te face sa stralucesti, sa fii delicata ca un trandafir protejat prin spini.:) Diminetile mele perfecte te au pe tine intr-o raza de soare si un gand bun cand stiu ca zambesti. 🙂 Si da, tu esti una dintre cele mai adorabile persoane pe care imi doresc din tot sufletul sa ajung sa le cunosc! 🙁 (Cum ai zis pe Insta acum cam o saptamana! 😀 )

 1. Georgiana Camelia , 19 martie 2014 at 5:55 PM

  De abia astept si eu acum sa fiu la casa mea si sa am o rutina asa frumoasa :)). Vorbind despre deodorant, intr-adevar si mie mi se pare un lucru foarte intim, delicat, de care nu ne putem lipsi niciodata. Si eu am incercat mai multe tipuri si am ramas la varianta spray, iar de ceva timp am descoperit deodorantul de la Gerovital fara alcool, il recomand :D. O sa incerc si Deo Powder Touch de la Nivea, am incredere :).

 1. TeoFulga , 19 martie 2014 at 8:09 PM

  Bine de stiut.:) Si eu am deodorant de la Nivea acum,dar nu tipul asta. 😀 Stiu ca sfaturile tale sunt foarte bune,asa ca am sa caut si eu.:) Cat despre rutina de dimineata, mi-am dat seama cat imi place sa ma trezesc cu o emotie specifica fiecarei zile… adica eu una, pt ca sunt la liceu,in fiecare dimineata ma trezesc cu o emotie specifica orelor din ziua aceea.:)) Stiu ca suna ciudat,dar cam asa e.:D
  Tu,frumoasa, delicata si speciala ca de obicei. :*

Leave a Comment