Despre frumusete si nu prea. :)

17 martie 2014 | 5 Comentarii

 

Cand l-am luat pe Ciu si ne-am uitat la Paco, stiam ca daca nu gestionam bine situatia, se lasa cu frustrari, plansete, depresii. Paco e o splendoare de ciobanesc german nascut din parinti campioni, pe cand Ciu…. e Ciu!:)  Ca doi parinti responsabili ce suntem, nu-i puteam prezenta situatia intr-un mod atat de dramatic. Asa ca am ascuns toate oglinzile din casa si singurul adevar despre baiatul Ciu, il detineam noi si reactiile celor ce ne treceau pragul casei si nu-si putea cenzura uimirea. I-am explicat ca ” aoleu, cine e uratelul asta” inseamna de fapt „doamne cat e de frumos”, sau „dar de ce se stramba” e tradus prin „el acum zambeste?” . Am mers pana intr-atat, incat i-am spus ca el si Paco sunt frati gemeni. Pai spuneti si voi, nu seamana? :))))

Comentarii

 1. Anemary rosu , 17 martie 2014 at 3:08 PM

  Pentru fiecare parinte,copilasul lui e cel mai frumos..patrupetii sunt cei mai adorabili,cei mai sinceri si cei mai iubitori…Daca le oferi sau nu dragoste ei oricum iti ofera dragostea lor…:)Si ei seamana …Ciu creste el mare:)))Vede-ti voi..:)

 1. Astefanei Patricia , 17 martie 2014 at 3:15 PM

  Seamana si inca cuum. :)))
  – De ce se stramba?
  – El acum zambeste! :))) – Prea tare!:))) Puuup. :*

 1. Georgiana Camelia , 17 martie 2014 at 4:35 PM

  Te inteleg perfect!!! :))) Dupa cum stii presupun, cainii mei preferati sunt din rasa pug/mops si de fiecare data cand spun asta cuiva apar replici de genul „De ce? Are o gramada de bale, sforaie, sigur are multe probleme de sanatate, e gras, are „riduri” ” si lista poate continua, insa pur si simplu ii ador! Pentru mine, sunt cei mai frumosi si scumpi catei din lume (fara suparare Paco), sunt adorabili. Mi se pare imposibil sa nu ii iubesti! :)) Vorba ta, Ciu e Ciu! :))

 1. TeoFulga , 17 martie 2014 at 7:19 PM

  Awww.:))))) Tema asta efectiv ma topeeeste! Eu una nu pot sa aleg, adica vad orice catel, pe strada, in curtile oamenilor, si intotdeauna am aceeasi replica : „uite ce cutu frumooos!” Pt mine toti sunt asa frumosi, indiferent de rasa, culoare,marime. Ii ador pur si simplu.:D E adevarat ca Nikky,al meu catel (apropo, e tot ciobanesc,doar ca e corcitura cu lup 🙂 ) ocupa un loc principal,fiind ca fratiorul meu!:)) Asadar, Ciu si Paco sa fie fratiori in continuare,pt ca sunt la fel de simpatici si dragalasi. 😛 Noi va iubim mult pe toti 4: Ciu+Paco si Ade+Radu. :*

 1. Nefertity , 17 martie 2014 at 9:35 PM

  Nu seamana, dar sunt frumosi. 🙂

Leave a Comment