Doua case, o singura problema. :)

12 iulie 2017 | 12 Comentarii

Alexandru ne-a schimbat viata in cel mai minunat fel cu putinta. Stiu ca suna cliseistic, dar asa este. De la cum suntem noi, cu noi, intre noi, pana la lucrurile pe care am ajuns sa ni le dorim sau sa le apreciem acum. Toate i le datoram lui. Practic, ni s-a schimbat toata optica.

Si nu numai. Cand ai un copil, ai un altfel de program si multe „ajustari” de facut.  Mai ales in primii ani de viata. Acoperi colturile, pui lucrurile fragile tot mai sus, ascunzi toate obiectele care ar putea sa il raneasca.

Noi suntem in plin proces. 🙂
Din fericire, „munca” va fi la dublu, pentru ca asa cum v-am povestit aici, vom mai avea de „ajustat” un spatiu. Cel al parintilor mei.
Vor sta intr-un apartament dragut, chiar la o strada de noi. Asadar, am plecat la cumparat de mobila.
Aveam cateva lucruri pe lista: sa fie de calitate, simpla, pe cat posibil, produsa in Romania si la un pret corect. Ne-am oprit la Lem’s. Aveam nevoie de mobila pentru dormitor si sufragerie. Ne gandeam la ceva practic si „baby proof”. Adica nici sa nu il raneasca pe A., care va mai sta si pe la bunicii lui, dar sa reziste si la toata perioada de „explorat”, cand el va incepe sa testeze si deseneze pe mobila sau pereti (nici nu voiam sa incep sa ma gandesc deja la asta, dar mi-au spus-o si fratii si prietenii mei, deci ma pregatesc).

Vestea buna a fost ca am gasit ceva sa ne placa tuturor, sa fie utila si rezistenta. Vestea si mai buna a fost ca am gasit-o la reducere! Dupa cum am aflat in magazin, toate produsele Lem’s au reduceri de pana la 55%, pana pe 30 iulie. Nu mai este chiar asa mult, asa ca v-as sfatui sa treceti pe acolo, daca sunteti si voi, in cautare de mobila. Exista magazine in toata tara, va ajut eu cu lista lor.
Noi ne-am declarat foarte multumiti cu ce am gasit, mai ales ca mobila este creata in Romania, in fabrica din Campina, iar preturile sunt pentru toate buzunarele.
Cum s-ar spune, mobila pentru toate gusturile si buzunarele, inspirata de romani, pentru romani.

Comentarii

 1. Lavinia , 12 iulie 2017 at 9:53 PM

  Super! Spor la cumparaturi! Te pup si sa ne mai povestesti de Alexandru:)

 1. Livia , 12 iulie 2017 at 9:58 PM

  Imi place.foarte.mult cum ati amenajat este.deja un apartament foarte tineresc culorile sunt foarte vii!
  Nu.ramane decat sa va bucurati unii de ceilalti
  O seara superba va doresc tuturor.membrilor familiei Valcan-Popescu.

 1. […] articolDoua case, o singura problema. ? apartine […]

 1. Stînga.Nicoleta , 13 iulie 2017 at 2:01 PM

  Minunat ???

 1. Carmen , 14 iulie 2017 at 9:35 AM

  Buna Adela. Mobila din imagini chiar e faina rau. Spor la cumparaturi ✌? te pup

 1. TeoFulga , 17 iulie 2017 at 5:29 PM

  Ce poze frumoaseeee! 🙂

 1. Alisa Nicoleta , 19 iulie 2017 at 11:53 AM

  Felicitari pt alegere ! ???parintii responsabili intotdeauna se gandesc la siguranta copilului !

 1. Pentru Ea , 21 iulie 2017 at 12:39 PM

  Bravo, un articol lucrat bine.

 1. ioana tonciu , 21 iulie 2017 at 4:09 PM

  ….

 1. […] „Noi ne-am declarat foarte multumiţi cu ce am găsit, mai ales că mobila este creată în România, în fabrica din Câmpina, iar preţurile sunt pentru toate buzunarele. Cum s-ar spune, mobilă pentru toate gusturile şi buzunarele, inspirată de români, pentru români”, mărturiseşte Adela.  […]

 1. […] „Noi ne-am declarat foarte multumiţi cu ce am găsit, mai ales că mobila este creată în România, în fabrica din Câmpina, iar preţurile sunt pentru toate buzunarele. Cum s-ar spune, mobilă pentru toate gusturile şi buzunarele, inspirată de români, pentru români”, mărturiseşte Adela.  […]

 1. […] „Noi ne-am declarat foarte multumiţi cu ce am găsit […]. Cum s-ar spune, mobilă pentru toate gusturile şi buzunarele, inspirată de români, pentru români”, spune Adela. […]

Leave a Comment