Nu imi imaginam ca o sa imi placa atat de mult

29 septembrie 2017 | 8 Comentarii

Nu va suparati, stiti cumva unde este Amber Gardens?

Aaa, complexul acela frumos de case? Pai mergeti tot inainte si la un moment dat o sa il recunoasteti pe stanga. Sunt cele mai frumoase case, nu aveti cum sa le ratati.

Eram cu Radu in masina si cautam locatia pentru filmarea ce o aveam impreuna in acea zi.

Auzisem din diverse surse ca Amber Gardens ar fi asa si pe dincolo, dar marturisesc ca nu imi imaginam ca o sa imi placa atat de mult.

Casa in care am filmat era absolut superba, moderna, cosy, stylish, avand cam toate atributele unei case in care vrei sa imbatranesti si sa iti cresti copiii.

Sigur ca am iesit pe stradutele din incinta cartierului si m-am conversat despre diversificare si somn cu mamicile ce-si duceau copiii la locul de joaca super generos pozitionat chiar la intrare.

Prea mult timp de stat la palavre nu am avut, caci o echipa intreaga de filmare astepta nerabdatoare sa termin de admirat „un mod de viata”.

Fotografiile de mai jos le-am facut din doua motive: imi placea cum mi-au iesit machiajul, parul si tinuta , dar mai ales pentru a oferi o descriere celor ce cauta casa „aceea”.

Pentru aceia las mai jos informatiile pe care le-am gasit despre Amber Gardens:

Amber Gardens este primul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux, care are la bază principiile designului bioclimatic și aplică standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume: clădirile care respectă acest standard consumă cu 90% mai puțină energie decât clădirile echivalente convenționale.

Proiectul Amber Gardens a obținut prima certificare Casă Verde din București, acordată de Romania Green Building Council (RoGBC), premiul Proiectul Verde al anului 2015 și premiul I la prestigiosul concurs „Anuala de Arhitectură București”. Amber Gardens, demonstrează că astăzi pot fi atinse cele mai ambițioase obiective ale directivei de Eficiență energetică a Uniunii Europene pentru 2020: consum energetic egal cu zero, respectând în același timp principii suplimentare, esențiale pentru clădirile verzi.​

În complexul rezidențial de lux Amber Gardens locuiesc în prezent 14 familii. Membrii comunității Amber Gardens sunt familii care își doresc un stil de viață mai sănătos, echilibrat, sunt din ce în ce mai preocupați de calitatea vieții lor, de confortul pe care îl oferă locuința personală și de eficiența energetică, precum și de intimitatea spațiului în care locuiesc. Printre clienții Amber Gardens sunt antreprenori, expați, părinți ai căror copii studiază la școlile din nordul capitalei și au ales să locuiască într-o comunitate care împărtășește aceleași preocupări pentru intimitate.

Inițial, compania a planificat ca suprafața complexului să găzduiască un număr de 60 locuințe, însă o mare parte dintre membrii comunității au ales suprafețe mai mari pentru locuințe sau pentru grădină, de peste 1000m2. Astfel, cea mai mare locuință verde personalizată la cererea clientului are o suprafață de cca. 500m2 și este construită pe un teren peste 4.000m2. Se estimează că suprafața totală de construcție a ansamblului va găzdui un număr de aprox. 50 locuințe.

Comentarii

 1. […] articolNu imi imaginam ca o sa imi placa atat de mult apartine […]

 1. Mihaela , 30 septembrie 2017 at 4:03 PM

  Ce sa,ti spun……!!!!
  Pentru ,,pozele,,,….astea…….ai adus ,,tu,,…ECHIPA De FILMARE,,,,….putea sa,ti faca si Radu cu
  telefonul…..!!!
  Nu te imbraci cu gust……f.rar….cind le nimeresti……..in rest imi esti draga ,,,imi place cum scri si ,,ce,,,…..apropo…cauta,ti un stilist_par_

 1. Sonia Diugan , 30 septembrie 2017 at 5:55 PM

  Intr-adevăr un complex de case extrem de frumos și unic la noi in țara! Bine de știut ca exista. Și intr-adevăr ti-a stat tare bine așa! Frumusețe draga ce ești, întotdeauna te-a prins atât de bine rosul☺️

 1. Constantin , 1 octombrie 2017 at 7:06 AM

  Adela !Esti o doamna frumoasa si talentata !!Te admir foarte mult !!Cu stima !!!!

 1. TeoF , 1 octombrie 2017 at 6:34 PM

  Ce frumoasa esti!!❤❤❤

 1. Sanda Nicolae , 2 octombrie 2017 at 11:00 AM

  Am auzit şi eu de acest complex Amber Gardens. Nu am fost acolo personal, dar mi-a povestit o prietenă că principiile de bază au fost designul bioclimatic, care include în structura doar elemente și resurse naturale, iar intimitatea a fost la fel de importantă pentru ei şi de aceea, toate casele au o grădină mare şi nişte străzi interioare ale complexului, care sporesc sentimentul de intimitate al rezidenților şi asigură o atmosferă plăcută și liniștită.
  Aşa ar trebui să trăiască orice om civilizat şi să îşi permită aşa o locuinţă. Cine ştie, poate în viitor copiii noştri vor avea parte de aşa ceva cu toţii.
  Eşti frumoasă Adela 😉

 1. Larisa , 7 octombrie 2017 at 9:02 PM

  Esti tare frumoasa! Multumim de noile informatii legate de complex!

 1. imprimante etichete , 27 noiembrie 2017 at 4:43 PM

  foarte faina locatie. pare extrem de relaxanta

Leave a Comment