O altfel de urare! ;)

14 aprilie 2015 | 65 Comentarii

Cum sa vina sarbatorile si eu sa nu-mi amintesc de copilarie? Fac aceasta introducere pentru o mai buna justificare a ceea ce urmeaza sa vedeti. Da, am copilarit pe vremea in care pe ulita se vorbea in pasareste. Stiti ce spun, nu?  Credeam ca am uitat, dar se pare ca e ca mersul pe bicicleta. 😉 Daca impartim impreuna aceleasi amintiri, ar trebui sa deslusiti ce spun acum.  Iar daca o faceti, pe cuvantul meu ca urmatorul  filmulet va fi pentru si despre voi. Adica. Scrieti-mi intr-un comentariu ce am spus, mai exact, traducerea,  si cu toata inima ma voi filma transmitand un mesaj de la voi pentru cineva, voi spune ” La multi ani”, voi face o declaratie de dragoste, orice.  Cu nume si prenume. 🙂 Asadar, in mesajul in care traduceti, scrieti-mi si ce vreti sa spun in urmatorul filmulet. Hi hi, abia astept! Va fi foarte distractiv! :))))

Multumesc Andrei Runcanu pentru ajutor. 🙂  PS: Filmuletul era pregatit pentru duminica, dar pentru ca nu prea am avut internet la Susani, abia astazi l-am putut urca pe blog. Ma rog, pasareasca e la locul ei, la fel si premiul. 🙂

https://youtu.be/hPqcUjkWPyw

Comentarii

 1. Cristina , 14 aprilie 2015 at 9:45 AM

  Buna Adela! Cred ca ai vrut sa spui:
  ” Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa va spun „Paste fericit si toate cele bune” si daca o sa intelegeti ce spun acum sa scrieti … si poate veti castiga un cadou. Gata!”
  Mi-ai adus aminte, cu drag, de copilarie si de vremurile in care inventam jocuri, pentru a ne distra. Si pentru ca fara sora mea nu as sti cum ar fi putut fi copilaria, as vrea sa-i urezi:
  ” La multi ani, (Alina Barbu), te iubesc mult si esti cea mai buna sora din lume!”
  Te pup, Adela!

 1. Larisa , 14 aprilie 2015 at 10:24 AM

  „Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa continui prin a va spune „Paste fericit si toate cele bune” si daca o sa intelegeti ce sa spun acum sa scrieti in comentarii si poate o sa castigati un cadou! Gata!”
  Cam asta am putut eu intelege:)). Foarte interesant ideea si un mod inedit de a face o urare. Tin minte ca si eu impreuna cu fratele meu atunci cand eram mai micuti incercam sa vorbim asa, desi ni se cam incurca limba in gura:))
  Te pup! Si sa ai o saptamana superba !

 1. Georgiana Camelia , 14 aprilie 2015 at 10:25 AM

  Niciodata nu am inteles regula „jocului” astuia :)). Orice ai fi spus, eu iti multumesc si iti urez acelas lucru! :*
  P.S: Ma uitam azi-noapte la Iubire ca in filme si mi-am amintit cat de bine poate sa iti stea cu breton. Iar impreuna cu bucle iti sta si mai superb 😀 :*.

 1. Voinea Cristina Ramona , 14 aprilie 2015 at 10:25 AM

  Bună . Ce faceți? M.am gândit sa va urez ceva în pasareasca, așa ca o sa va spun Paste fericit și toate cele bune . Și dacă voi înțelegeți ce spun acum , sa scrieți la comentarii și poate veți câștiga un cadou.Gata . Supubeperbp vipidepeop.

 1. Andteea , 14 aprilie 2015 at 10:32 AM

  Buna! Ce faceti? M-am gandtit sa va urez ceva dragut in pasareasca asa ca o sa va spun „Paste fericit si toate cele bune!” Si daca intelegeti ce spun acum sa scrieti la comentarii si poate veti castiga un cadou. Gata!

 1. Delia V. , 14 aprilie 2015 at 10:40 AM

  ”Buna, ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca. Asa ca o sa continui sa va spun ‘Paste fericit si toate cele bune’ si daca voi intelegeti ce spun acum, sa scrieti la comentarii si poate veti castiga un cadou. Gata.” – Foarte tare urarea si fluenta 🙂 Zi frumoasa sa ai!

 1. admin (author) , 14 aprilie 2015 at 10:34 PM

  Si tu la fel 🙂

 1. libeg ioana , 14 aprilie 2015 at 10:45 AM

  Bupunapa apandrepeapa, mupulptupumepescp depe upuraparepe, lapa fepelp șipi tipiepe!!! Tepe pupupp șipi tepe ipmpbrapatipisepezp !!!!! Iopoapanapa

 1. Andreea S. , 14 aprilie 2015 at 10:53 AM

  Epestepe supupeperbp, şipi eupeupu ştipiupu păpăsăpăreapascapa epestepe upuşoaparăpă. Apam îpânţepelepesp topotp cepe apai spupusp. Sărbători fericite. Te pup

 1. Seceleanu Cristina , 14 aprilie 2015 at 11:04 AM

  Mi-am amintit de copilărie! „Buna. Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca asa ca o sa continui sa va spun „Paste fericit si toate cele bune” si daca voi intelegeti ce spun acum, sa scrieti la comentarii si poate veti castiga un cadou. Gata !”

 1. Marinela Lungu , 14 aprilie 2015 at 11:05 AM

  Sincer,nu pricep nimic,dar iti spun ca mi-ai ridicat dispozitia! :))) Esti geniala! Ador totul la tine! Paste fericit si toate cele bune si tie iti doresc! :)) Si iti multumesc pentru ca nu uiti niciodata sa ne aduci un strop de bucurie molipsitoare de a ta.

 1. ioana , 14 aprilie 2015 at 11:05 AM

  etsap ticirfe! :-* :-*

 1. TeoFulga , 14 aprilie 2015 at 11:08 AM

  Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa continui sa va spun ”Paste fericit si toate cele bune” si daca intelegeti ce va spun acum sa-mi scrieti in comentarii si poate veti castiga un cadou! Gata! :))))

  Asta am reusit eu sa descifrez,sa stii ca l-am luat pe mici bucatele,pt ca nu am mai facut asta pana acum:))):Dar sa stii ca a fost amunzant. 🙂 Si-ti sta tare biiiine asa.
  Si daca-o fi sa castig, as vrea sa-i transmiti tatalui meu un mesaj,pt ca de cand te admir eu a prins drag de tine si te apreciaza mult,in felul lui glumet.:)) Te puuup. :*

 1. admin (author) , 14 aprilie 2015 at 10:34 PM

  Castigati toti cei ce ati ghicit. Voi face un filmulet in care voi citi toate mesajele voastre 🙂

 1. Anghel-Moldovan Alina , 14 aprilie 2015 at 11:16 AM

  Cupum sapa vipinapa sarpabapatoporipilepe sipi epeupu sapa nupu-mipi apaminpitescpe dep3 copopipilaparipiepe ??? O mica parte !! :))) te-am pupat ! :*

 1. Piroiu Laura , 14 aprilie 2015 at 11:18 AM

  ,,Buna, ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca. Asa ca o sa va spun ,,Paste fericit si toate cele bune” si daca voi intelegeti ce spun acum, sa scrieti la comentarii si poate veti castiga un cadou. Gata.”

  As vrea sa ii urez mamei mele ceva frumos, acum, cand se apropie ziua ei de nastere, pe 22 aprilie. ,,La multi ani, mami(Luminita Piroiu)! Iti doresc multa sanatate si tot ce e mai bun si mai frumos pe lume! Esti cea mai buna mama si te iubesc cel mai mult!”

 1. Nichifor Andra , 14 aprilie 2015 at 11:20 AM

  ”Bună! Ce faceți? M-am gândit să vă urez ceva drăguț în păsărească așa că o să continui să vă spun – Paște fericit și toate cele bune! – și dacă voi înțelegeți ce spun acum să scrieți la comentarii și poate veți câștiga un cadou. Gata!” de mică m-am chinuit să înteleg și văd că acum mi-a ieșit,zic eu 😀

 1. Popescu Andreea , 14 aprilie 2015 at 11:24 AM

  „Buna!Ce faceti?M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca.Asa ca o sa va pot spune : Paste Fericit fericit si toate cele bune si daca voi o sa intelegeti ce spun acum ,sa scrieti la comentarii si poate veti castiga un cadou.Gata!”

 1. Catalin m , 14 aprilie 2015 at 11:29 AM

  A trecut ceva vreme însă totuși înțeleg, probabil ca de vorbit nu ar fi asa ușor cum e sa înțelegi când altcineva vorbește

 1. Vanda drogeanu , 14 aprilie 2015 at 11:33 AM
 1. Popescu Mara , 14 aprilie 2015 at 11:52 AM

  „Buna, ce faceti?M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa continui sa va spun Paste Fericit si toate cele bune si daca voi intelegeti ce spun acum, sa scrieti la comentarii si poate veti castiga un cadou. Gata! ”
  P.S. Atentie la cuvintele care se termina in consoane ( de ex. urez sau dragut), la care nu se mai pune „p”-ul la final ( adica e upurepez) 🙂

 1. Andrada , 14 aprilie 2015 at 11:58 AM

  Buna,ce faceți? M.am gândit sa va urez ceva în pasareasca, așa ca o sa va spun Paste fericit și toate cele bune . Și dacă voi înțelegeți ce spun acum , sa scrieți la comentarii și poate veți câștiga un cadou.Gata…Hristos a inviat Adela!

 1. ursula , 14 aprilie 2015 at 12:08 PM

  ohooo, si eu stiu, si pe romaneste si pe ungureste…:)))

 1. Sonia Diugan , 14 aprilie 2015 at 12:14 PM

  Depecipi tupu epestipi cepeapa mapaipi taparepe!!! Upuraparepeapa tapa creped capa epestepe: „Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca.
  Asa, ca o sa va pot spune: Paste Fericit fericit si toate cele bune!
  Si daca voi o sa intelegeti ce spun acum, sa scrieti la comentarii si poate veti castiga un cadou. GATA! (continuat de rasul tău frumos 🙂 )
  Foarte tare ideea cât m-am ras încercând sa descifrez cu bunica, ca ea m-a învățat și le mine de mica:)) Geniale idei ai mereu fata draga. Chiar am încercat sa nu mă uit la celelalte comentarii sa văd ce îmi iese mie. Macar m-am distrat și te-am revăzut pe tineee.
  Mupultupumipim pepentrupu upuraparipi, chipiapar dapacapa saparbapatoporipilepe apaupu trepecuput epeupu vrepeapaupu sapa itipi tripimipit pupuipicipi sipi zapambepetepe!
  APADEPELAPA noastra minunata!!:)

 1. admin (author) , 14 aprilie 2015 at 10:32 PM

  Nu vrei sa transmiti nimanui nimic?

 1. purusniuc madalina , 14 aprilie 2015 at 12:24 PM

  Buna! Ce faceti ? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca . Asa ca pot sa va spun Paste fericit si toate cele bune si daca voi intelegeti ce spun acum sa scrieti la postari si poate veti castiga un cadou . Gata !

 1. purusniuc madalina , 14 aprilie 2015 at 12:30 PM

  Saparpbapatoporipi feperipicipitepe ! Speperp sapacpstipigp epeupu !! Lapa repevepedeperepe ! Tepe pupupp mapadapalipinapa

 1. Bertalan Mariana , 14 aprilie 2015 at 12:31 PM

  Bupunapa sipi tipiepe! Ipimipi plapacepe apacepestap jopocp depe vrepemepeapa capandp eperapamp copopipilp.Tepe apodoporp Apadepelapa !!!! multumim de urari si sper sa fiu eu noporopocopoapasapa!!!

 1. purusniuc madalina , 14 aprilie 2015 at 12:35 PM

  Daca castig as vrea sa ii urez tatalui meu la multi ani ( gheorghe ) , ziua lui a fost pe 12 aprilie. Si as vrea sa stie ca il iubesc mult atat pe el cat si pe mama ( mirela ) , dar si pe fratele meu ( vladut )

 1. Melis , 14 aprilie 2015 at 1:39 PM

  Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa continui prin a va spune „Paste fericit si toate cele bune” si daca o sa intelegeti ce sa spun acum sa scrieti in comentarii si poate o sa castigati un cadou! Gata!”

  Foarte interesanta ideea ta, când eram mica foloseam mult aceasta varianta împreună cu prietena mea. Dar pentru ca nu am mai practicat de mult doar atât am putut înțelege.
  Si totuși daca as câștiga as vrea să-i transmit prietenei mele (Frasineanu Diana) care împlinește frumoasa vârstă de 18 ani următorul mesaj „Pentru ca ești o persoana importanta pentru mine, as vrea sa îți urez intr-un mod mod mai special multa sanatate, tot ce-ti doresti sa devina realitate si sa ai parte de multa iubire. La multi ani! Te iubesc!”

 1. admin (author) , 14 aprilie 2015 at 10:31 PM

  Se rezolva 🙂

 1. Tabargic Alexandra Maria , 14 aprilie 2015 at 2:07 PM

  Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa continui prin a va spune „Paste fericit si toate cele bune” si daca o sa intelegeti ce sa spun acum sa scrieti in comentarii si poate o sa castigati un cadou! Gata!”

 1. admin (author) , 14 aprilie 2015 at 10:31 PM

  Bravo! Dar hai si cu urarea

 1. Bookish , 14 aprilie 2015 at 2:44 PM

  Eu mai foloseam si limbajul prin semne (fiecarei litere ii corespunde o miscare cu degetele, mana). Pasareasca nu prea imi placea.

 1. Loredana , 14 aprilie 2015 at 3:51 PM

  Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa continui prin a va spune „Paste fericit si toate cele bune” si daca o sa intelegeti ce sa spun acum sa scrieti in comentarii si poate o sa castigati un cadou! Gata!”

  In pasareasca vorbeam cu mama si cu tata cand eram mica!

 1. Cristina , 14 aprilie 2015 at 4:53 PM

  Ai spus „Bună . Ce faceți? M.am gândit sa va urez ceva în pasareasca, așa ca o sa va spun „Paste fericit și toate cele bune!” . Și dacă voi înțelegeți ce spun acum , sa scrieți la comentarii și poate veți câștiga un cadou.Gata .”
  În cazul în care câştig aş vrea sa îi spui Lui (Ionuţ Sermesan )că , Cristina îl iubeste enorm de mult şi îi mulţumeşte pentru fiecare moment pentrecut împreuna. Şi pupici Dulci.
  Tepe pupup dupulcepe , Apadepelapa !
  Cupu drapagp Cripistipinapa :*

 1. admin (author) , 14 aprilie 2015 at 10:30 PM

  Asa o sa-i spun 🙂

 1. Simona Daniela , 14 aprilie 2015 at 5:32 PM

  Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa continui prin a va spune „Paste fericit si toate cele bune” si daca o sa intelegeti ce sa spun acum sa scrieti in comentarii si poate o sa castigati un cadou! Gata. Cea mai frumoasa urare de „La multi ani”!
  Tepe pupupp:*

 1. ignat natalia , 14 aprilie 2015 at 6:08 PM

  Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa continui prin a va spune „Paste fericit si toate cele bune” si daca o sa intelegeti ce sa spun acum sa scrieti in comentarii si poate o sa castigati un cadou! Gata!

 1. Astefanei Patricia , 14 aprilie 2015 at 7:50 PM

  Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa continui sa va spun ”Paste fericit si toate cele bune” si daca intelegeti ce va spun acum sa-mi scrieti in comentarii si poate veti castiga un cadou! Gata! 🙂

  Daca am reusit sa descifrez bine, acum tu sa-mi spui. Si daca ar fi sa mai si castig, te las pe tine sa alegi ce sa spui, ca sa le inchizi gura oamenilor invidiosi, care mereu au ceva de comentat in legatura cu admiratia mea fata de tine…
  Esti asa de dragutaaa!

 1. admin (author) , 14 aprilie 2015 at 10:29 PM

  Stiu exact ce o sa spun

 1. Derscariu Georgiana , 14 aprilie 2015 at 7:51 PM

  „vremea în care pe uliță se vorbea în păsărește”, eu cred că vă referiţi la faptul că natura, păsărele vă readuc aminte de copilărie, atunci când staţi liniștită și le ascultaţi vă readuc aminte unele amintiri frumoase din viaţa dumneavoastră. Sau fiind copil, aveaţi prieteni de vârsta dumneavoastră, vă jucați împreună și aveaţi un limbaj al vostru, ca și cum vorbeaţi în păsăricească. Paște fericit!

 1. Codreanu Ioana Monica , 14 aprilie 2015 at 9:36 PM

  Buna Adela! Am ramas fara cuvinte, dar cred ca ai vrut sa spui urmatoarele lucruri.
  ” Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa va spun. Paste fericit si toate cele bune” si daca o sa intelegeti ce spun acum sa scrieti si poate veti castiga un cadou. Gata! Va pup, papapa”

  Ade in orice limba ai vorbi eu te voi admira incontinuare pentru ca imi esti draga!

 1. admin (author) , 14 aprilie 2015 at 10:29 PM

  Iti multumesc! Dar pentru ca ai ghicit, astept si mesajul ,urarea pe care vrei sa o fac in numele tau 🙂

 1. irina , 14 aprilie 2015 at 10:03 PM

  Din pacate tot ce mai pot spune in pasareasca fara sa ma incurc e: ” Tpepe ipiupubpescp ” dar foarte frumos filmuletul 😀

 1. admin (author) , 14 aprilie 2015 at 10:28 PM

  Si pi epe upu 🙂

 1. Daria , 15 aprilie 2015 at 10:05 AM

  Buna prieteni,ce faceti?M-am gandit sa va urez ceva dragut,in pasareasca asa ca o sa continui prin a va spune:Paste fericit si toate cele bune!si daca veti intelege ce spun sa scrieti un comentariu si poate o sa castigati ceva.Gata!

 1. Daria , 15 aprilie 2015 at 10:08 AM

  Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa continui prin a va spune „Paste fericit si toate cele bune” si daca o sa intelegeti ce sa spun acum sa scrieti in comentarii si poate o sa castigati un cadou! Gata!”

 1. Mihaela Dan , 15 aprilie 2015 at 11:45 AM

  Super tare urarea asta,m-am amuzat copios auzindu-te vorbind in pasareasca.:)) Am intarziat cu comentariul fiindca a trebuit s-o pun pe mamaie sa ma ajute la descifrat,eu nu ma pricep mai deloc.:)) „Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa continui sa va spun Paste fericit si toate cele bune si daca intelegeti ce va spun acum sa-mi scrieti in comentarii si poate veti castiga un cadou! Gata! ” Ei,ce zici,e bine?Se pricepe mamaita cred eu:)) Toate cele bune si tie, sufletul sa-ti fie mereu plin de lumina,iar tu si familia ta sa fiti mereu sanatosi si fericiti!Sa nu va dispara niciodata zambetul de pe chip.Imbratisez cu cel mai mare drag!❤❤

 1. Iulia , 15 aprilie 2015 at 1:42 PM

  Buna ce faceti, m-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca. Asa ca pot sa va spun Paste fericit si toate cele bune . si daca voi intelegeti ce spun acum . sa scrieti la comentarii si poate veti castiga un cadou. GATA! Te puup adela

 1. Magda Enciu , 15 aprilie 2015 at 2:16 PM

  „Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa continui prin a va spune „Paste fericit si toate cele bune” si daca o sa intelegeti ce sa spun acum sa scrieti in comentarii si poate o sa castigati un cadou! Gata!”

  Buna, Ade ! Mesajul meu pentru videoul urmator este: „Viata e frumoasa !”

  Mersi !

 1. Alexandra , 15 aprilie 2015 at 7:36 PM

  „Bună! Ce faceți? M-am gândit să vă urez ceva drăguț în păsărească. Așa că o să continui să vă spun <> și dacă voi înțelegeți ce spun acum să scrieți și poate veți câștiga un cadou. Gata! Pa!”
  M-am gândit să îți transmit și eu ceva în păsărească dacă se poate: „Te-pe a-pa.dmi-pi.r-p și-pi e-pe.ști-pi foa-pa.rte-pe fru-pu.moa-pa.să-pă. Te-pe pu-pu.p-p. Sper că am scris bine, nu mai știu chiar așa bine, dar nu foarte multe persoane din generația mea, ăștia mai tineri, cred că știu să vorbească în păsărească. (PS: am 18 ani :*). Acel punct l-am pus ca să te ajute mai bine să desparți în silabe. Sper sa înțelegi! Te pup! :*

 1. Alexandra , 15 aprilie 2015 at 7:37 PM

  „Paste fericit si toate cele bune” era intre 🙁

 1. Monica Marton , 15 aprilie 2015 at 8:54 PM

  „Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa continui prin a va spune „Paste fericit si toate cele bune” si daca o sa intelegeti ce sa spun acum sa scrieti in comentarii si poate o sa castigati un cadou! Gata!”

 1. Irina , 15 aprilie 2015 at 10:57 PM

  Buna Adela! Mesajul transmis de tine este urmatorul: „Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa continui sa va spun si daca voi intelegeti ce spun acum sa scrieti la comentarii si poate veti castiga un cadou. Gata!”
  Prin intermediul tau, doresc sa-i transmit un mesaj iubitului meu (Alex), alaturi de care implinesc 8 luni de relatie, care sa ii reamintesca ca sunt foarte fericita alaturi de el, ca il iubesc mult si sper sa ramanem la fel multi ani de acum incolo.
  Iti multumesc, te pup!

 1. Irina , 15 aprilie 2015 at 11:06 PM

  Dupa „sa va spun” urma „Paste fericit si toate cele bune”, dar nu stiu de ce nu a mai aparut.

 1. Nicoleta , 15 aprilie 2015 at 11:12 PM

  „Buna! Ce faceti? M-am gandtit sa va urez ceva dragut in pasareasca asa ca o sa va spun Si daca intelegeti ce spun acum sa scrieti la comentarii si poate veti castiga un cadou. Gata!”
  Urarea mea :
  Vreau sa incep cu un „imi pare rau” .. stiu ca trebuie sa am mai multa rabadare si intr-un final totul va fii asa cum imi doresc eu, sa nu ne vedem o data la saptamana.. dar stii ca eu sunt mai incapatanata si orgolioasa.. In cateva zile implinim un an de relatie, un an in care m-ai schimbat in bine si mi-ai dat forta sa merg mai departe. Nu stiu daca la 17 ani este dragoste adevarata dar vreau sa iti spun ca pentru tine am niste sentimente frumoase si pure care cresc in fiecare minut, te ador Daniel ! De la Nicoleta ..

 1. Nicoleta , 15 aprilie 2015 at 11:14 PM

  „Buna! Ce faceti? M-am gandtit sa va urez ceva dragut in pasareasca asa ca o sa va spun Paste fericit si toate cele bune Si daca intelegeti ce spun acum sa scrieti la comentarii si poate veti castiga un cadou. Gata!”
  Urarea mea :
  Vreau sa incep cu un „imi pare rau” .. stiu ca trebuie sa am mai multa rabadare si intr-un final totul va fii asa cum imi doresc eu, sa nu ne vedem o data la saptamana.. dar stii ca eu sunt mai incapatanata si orgolioasa.. In cateva zile implinim un an de relatie, un an in care m-ai schimbat in bine si mi-ai dat forta sa merg mai departe. Nu stiu daca la 17 ani este dragoste adevarata dar vreau sa iti spun ca pentru tine am niste sentimente frumoase si pure care cresc in fiecare minut, te ador Daniel ! De la Nicoleta ..

 1. eliza daniela , 16 aprilie 2015 at 10:07 AM

  buna ce faceti, m-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca. Asa ca pot sa va spun PASTE FERICIT si toate cele bune . si daca voi intelegeti ce spun acum . sa scrieti la comentarii si poate veti castiga un cadou. GATA

 1. Bertalan Mariana , 18 aprilie 2015 at 9:10 AM

  Adela eu sunt o mare fana de a ta.Desi am 33 ani inca nu pot sa ma despart de tine ,mereu te urmaresc imi place cum te imbraci cum iti aranjezi parul… totul.Sincer culoarea parului meu este inspirata de la tine de pe vremea cand erai roscata.Acum m-am indragostit de aceasta culoare nu cred ca o sa pot renunta prea curand la ea.
  Eu as dori un mesaj personalizat pentru mama mea .O iubim foarte mult desi nu-i aratam asta in fiecare zi …
  Te iubesc mami pentru cat de puternica stii sa fii, te iubesc pentru educatia pe care ne-ai oferit-omie si fratilor mei , te iubesc pentru familia pe care o avem, te iubesc pentru ca am crescut sanatos intr-o familie decenta, cu principii.
  Multumesc Ade :*

 1. Daria , 18 aprilie 2015 at 5:39 PM

  Buna prieteni,ce faceti?M-am gandit sa va urez ceva dragut,in pasareasca asa ca o sa continui prin a va spune:Paste fericit si toate cele bune!si daca veti intelege ce spun sa scrieti un comentariu si poate o sa castigati un cadou.Gata!

 1. Rebecca , 19 aprilie 2015 at 10:27 AM

  ”Bună! Ce faceți? M-am gândit să vă urez ceva drăguț în păsărească așa că o să continui să vă spun – Paște fericit și toate cele bune! – și dacă voi înțelegeți ce spun acum să scrieți la comentarii și poate veți câștiga un cadou. Gata!”
  Cred ca acesta este mesajul pe care ai vrut sa il trasmiti,imi amintesc „jocul” acesta,mi se parea super amuzant.Te pup!

 1. lil , 24 aprilie 2015 at 12:58 PM

  ade cine a castigat?

 1. Creţu Andra , 27 aprilie 2015 at 10:58 PM

  Buna! Ce faceti? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa va spun „Paste fericit si toate cele bune” si daca o sa intelegeti ce spun acum sa scrieti … si poate veti castiga un cadou. Gata!

 1. Creţu Andra , 27 aprilie 2015 at 10:59 PM

  Buna! Ce faceti ? M-am gandit sa va urez ceva dragut in pasareasca, asa ca o sa va spun „Paste fericit si toate cele bune” si ,daca o sa intelegeti ce spun acum sa scrieti si poate veti castiga un cadou. Gata!

Leave a Comment