Soarta femeii…

10 noiembrie 2014 | 8 Comentarii

Un batran imi povestea: ”Unele femei sunt mai frumoase cand sufera, altele in clipele cand se lasa stapanite de-o patima, iar altele cand sunt luminate de-o bucurie…”

Ma framanta un gand ciudat: imi pare ca o femeie e facuta anume pentru simtamantul in care e mai frumoasa.

Daca e mai frumoasa in momentele de suferinta, imi pare ca natura a creat-o anume pentru durere.

Eu vad in frumusetea femeii- SOARTA EI…

 

 

 

 

Comentarii

 1. Georgiana Camelia , 10 noiembrie 2014 at 3:10 PM

  Adevarat, insa eu pana acum nu am vazut pe nimeni mai frumos atunci cand sufera. Totusi, spre fericirea ta si a noastra, tu esti perfecta atunci cand radiezi de fericire, si cred ca asa ar trebui sa fie orice femeie :D.

 1. TeoFulga , 10 noiembrie 2014 at 3:37 PM

  Da,dar pana la urma fiecare femeie trece si prin momente de suferinta profunda si prin momente de maxima fericire,dar fiecare femeie are o alta alura…fiecare femeie se simte si se oglindeste intr-un fel in trairile pe care le are. Cu siguranta,frumusetea vine dintr-un loc ascuns al sufletului nostru.. asa cum inspiratia spre anume lucruri vine intr-un moment trist, asa si frumusetea la o femeie poate fi fie trista…fie vesela..
  Uf…si acum daca revad ce am scris sigur mi se va parea ca n-am scris eu..:)) De la ora de filozofie mi se trage,clar.:))
  Tu,esti cea mai frumoasa cand esti fericita,clar! 🙂
  PS:Pozele sunt facute mai demult,ca nu prea pari blonda aici? 😀

  http://teo-fulga.webnode.ro/

 1. Marinela Lungu , 10 noiembrie 2014 at 6:36 PM

  Eu spun ca fericirea nu serveste nimic daca nu vine la pache cu durerea,si ca fericirea nu m-ar fi ajutat sa devin omul care sunt astazi. As crede ca viata mea stagneaza,daca durerea ar intarzia sa apara. Iubesc atat de mult fericirea,incat atunci cand e prea multa ma rog sa nu fac un exces nemeritat de fericire. Pentru ca stiu,ca nu le pot avea pe toate,dar pot avea de toate cate putin. Si sa-mi fie un merit!
  Fiecare semn de pe chipul unei femei,semnifica o lacrima neplansa,pentru ca din unele dureri nu mai curg lacrimi,ci tacere…
  http://singuracumine.blogspot.com/2014/11/fericirea-nu-foloseste-la-nimic-fara.html

 1. Astefanei Patricia , 10 noiembrie 2014 at 7:14 PM

  O femeie este frumoasa atunci cand reactioneaza spontan, cand isi arata adevarata fata si nu are nimic de ascuns. E mai frumoasa cand zambeste, cand chipul ei este luminat iar fericirea se observa fara alte impedimente. Lacrimile nu intotdeauna inseamna suferita, iar cel putin mie momentele speciale mi-au adus lacrimi, de la cata emotie am putut simti atunci. Dar, oricum, sa stii ca vreau sa-ti vad zambetul ala extraodinar, ca in prima zi si inca atati ani de acum in colo, pe putin. 🙂

  P.s: Pare ca pozele sunt facute in mini-vacanta voastra din Italia, atunci dupa concertul de la Torino? 😀

 1. Sonia Diugan , 10 noiembrie 2014 at 8:30 PM

  Uneori noi, fetele trăim acele momente de fericire și fără sa ne dam seama:) Așa suntem noi făcute, așa e sufletul nostru. Eu ador sa trăiesc, sa mă simt împlinită, așa ca încerc sa ofer bucurii pentru a le dobândi și eu după. 🙂
  Adela, de exemplu mie îmi e greu sa stau în suferință când dau de orice semnulet mic de la tine..:) Ești sursa de fericire, iar de blog ce sa mai vorbim?!❤

 1. aaanix , 10 noiembrie 2014 at 9:59 PM

  Adeluta, cu cateva cuvinte aici m-ai facut sa plang. Aceste cateva cuvinte au trezit in mine cateva sentimente pe care nu stiu sa le explic, dar sunt.

 1. Mica , 11 noiembrie 2014 at 9:42 AM

  Eu m-am trezit de cateva ori cu un compliment (pe care initial nu am stiut daca sa-l iau ca pe un compliment) din partea unor persoane si nu am stiut cum sa reactionez. Mi s-a tot spus ca am ochii tristi. Initial am luat-o ca fiind ceva de rau…dar mi s-a spus in acelasi timp ca asta-i farmecul meu. ( halal farmec imi spuneam eu in gand). Abia apoi am inteles ca probabil este vorba de o sensibilitate pe care unii au tradus-o prin tristete. Si am acceptat asta. 🙂 Cat despre ce spuneai tu…eu cred ca o femeie este frumoasa cand sufera doar in masura in care ea isi asuma suferinta…o accepta cu seninatate, ii permite sa faca parte din ea intelegand astfel ca prin acceptare se ajunge si la „vindecare” . Daca suferinta ii provoaca furie, inversunare, ura….atunci chipul ei cu siguranta nu poate reflecta frumusete.

 1. maria claudia m , 11 noiembrie 2014 at 11:26 AM

  dupa parerea mea, o femeie e cea mai frumoasa atunci cand e indragostita si exista si explicatii stiintifice pentru asta! 🙂 tu esti frumoasa foc in toate pozele in care zambesti cu gura pana la urechi! :*

  te invit si va invit pe toate sa cititi povestea blogului meu in ultima postare si despre giveaway-ul pe care il pregatesc!
  http://instantmagic.wordpress.com

Leave a Comment