Vesti bune!

27 iunie 2017 | 5 Comentarii

Va povesteam nu de mult despre un proiect dragut, initial de Procter&Gamble. Acum patru ani, oamenii acestia, din dorinta lor de a ajuta comunitatea si de a sustine educatia, au facut in asa fel incat sa deschida o scoala tehnica in cadrul unui liceu din Urlati.

De ce era necesara o astfel de clasa tehnica? Pai, in primul rand, pentru ca cel mai apropiat oras cu o astfel de clasa la liceu era Ploiesti. Si credeti-ma, naveta nu-i un lucru placut, mai ales cand esti la liceu. Plus ca, pe langa disconfort, sunt si lucruri care tin de… buget si care nu sunt la indemana pentru toata lumea.

Acum ca scoala era si ca primisera aprobarea, mai lipsea un singur lucru: spatiul! Cum liceul Teoretic Brancoveanu Voda din Urlati nu dispunea de acest spatiu, Procter&Gamble a venit cu finantarea dar, mai ales, cu implicarea angajatilor sai. Si… minunea se intampla!

Printr-o actiune de voluntariat, in care iau parte angajati de la Procter & Gamble si oameni care vor sa se implice intr-un proiect frumos, se va construi si noua clasa. Lucrarile deja au inceput, astfel inca aceasta sa fie gata pana in septembrie.

Eu nu pot decat sa ma bucur ca cineva se gandeste sa sustina educatia, ca ajuta niste copii sa aiba o meserie si un mediu placut de lucru. Ca de acum inainte pot pune in practica toate lucrurile pe care le invata.

Cred ca fiecare dintre noi e dator sa dea ceva inapoi societatii si nu pot decat sa incurajez astfel de initiative.

Le doresc copiilor la mai mare, sa isi urmeze visul, sa se bucure de meseria lor si sa o practice cu drag! Iar companiilor din Romania le doresc sa ia un exemplu. Daca nu ma cred pe mine, sa se uite dor un pic la bucura acestor copii, care au primit o sansa unica!

Comentarii

 1. Oana , 27 iunie 2017 at 10:56 PM

  Ce frumos! Super, super!

 1. Sonia Diugan , 28 iunie 2017 at 10:39 AM

  Ce lucruri frumoase se pot întâmpla dacă exista inițiativa și oameni dornici sa ajute. Frumoos tare intr-adevăr.

 1. Nicoleta.Stînga , 28 iunie 2017 at 12:50 PM

  Cea mai frumoasa veste ne bucurăm odată cu tine de acestă veste

 1. Mira , 28 iunie 2017 at 2:33 PM

  Lucrez la p&g urlati si sunt mandra sa imi vad colegii in poze . Sa stii ca nu este primul voluntariat facut de angajatii P&G. Daca era pitica mai mare in mod clar eram pe santier( are 7 luni abia).

 1. Alisa Nicoleta , 29 iunie 2017 at 10:18 AM

  ???????

Leave a Comment